Autófóliázás

Autófólia

Járműfóliázás - festés, fényezés helyett

Az autó mint mozgó reklám remek lehetőséget nyújt, hogy láthatóvá tegyük magunkat.

Autófólia

Az autófóliázás mára az egyik legelterjedtebb autódekorációs forma.  Az autódekoráció asználható egyszerű állapotjavításra,  jótékonyan eltünteti az autó fesésének fényezésének esetleges hibáit, de egy teljes karoszériát beborító autófóliázás  látványos megjelenést is biztosíthatunk a legátlagosabb autónak is.
Az autófóliák is bírnak azokkal a jótékony tulajdonságokkal amik az épületfóliázást is jellemzik, legyen akár a hővédő, vagy a fényvédő hatásuk. Mindemellett a mindennapi használatra is kevésbé érzékeny, kevésbé kényes a sérülésekre. De ha esetleg meg is sérül, az autómatrica egy fényezéssal ellentétben könnyedén, egy-két nap alatt javítható, ráadásul árban is jóval kedvezőbb mint egy karoszériaelem újrafényezése.

Autófólia, vagy matricázás? Bízza ránk!

Cégünk autója, legyen akár az csak egy kisvállakozás egy-két autóval, vagy több tucatból álló gépjárműflotta, olyan állandóan mozgásban levő felületet biztosít, ami bevételben mérhető ismertséget nyújthat egy fólia nélküli versenytársunkkal szemben. 
A cégautó fóliázás többféle módon történhet, az egy-egy megfelelő helyre elhelyezett vágott matricától kezdve a teljes gépjárművet beborító fóliázásig, számos lehetőség létezik az autó fóliázására. A leglátványosabb hatás a fotó minőségű teljes matricázással érhető el, de nem mindenkinek van szüksége teljes autót beborító dekorációra. Sok esetben elég lehet egy megfelelő helyen elhelyezett logó is.

Ma már gyorsan és egyszerűen fóliáztathatjuk autóinkat, ami nem csak látványossá teszi azt, hanem a kisebb sérülésekkel szemben is ellenállóbbá válik. A mai autófóliák amellett, hogy láthatatlanul illeszkednek gépjárművünk elemeire, tartósságukkal cseppet sem maradnak el a festéstől-fényezéstől.
A fényezéssel szemben az autófólia bármikor sérülés nélkül eltávolítható, ezzel visszaadva autónk eredeti kinézetét, vagy lecserélve a járműfóliát, újabb, naprakészebb megjelenést biztosíthat. 

autófóliázás
autófólia - autómatrica
autódekor, autó fóliázás

Kapcsolat

+36 70 317 1139

info@dekorpartner.hu