Cégtábla készítés

01
Plasztik logó

Cégtábla, 3 D logó

Egy üzlet jó megjelenéséhez hozzátartozik az informatív cégtábla, vagy látványos és plasztikus logó, ami messzíről láthatóvá teszi cégünket.

Cégtábla

Akár utcára nyílik, akár egy bevásárlóközpontban van az üzletünk, a cégtábla elkerülhetetlen. Reklámtábláink, cégtábláink legtöbbször műanyagból készülnek, de van lehetőség fém, vagy plexi táblák gyártására is. A műanyag reklámtábla vagy cégtábla lehet habosított műanyag, vagy aluminium szendvicspanel (dibond) egyaránt. Az ilyen alapanyagú cégtábla vagy reklámtábla nagy előnye, hogy a fém cégtáblákkal szemben könnyű és viszonylagosan alacsonyabb költséggel jár.

A cégtábla nyomtatása történhet közvetlenül a tábla anyagára, vagy laminált matricára nyomtatva, ami utána kasírozással kerül fel a tábla anyagára. Az így gyártott cégtábla védett az időjárás behatásaival szemben, ezért kül és beltéri használatban egyaránt hosszá távon számíthat rá.

Cégtábla vagy 3D logó? Bízza ránk!

3D logó

A cégtáblák látványosabb formája a 3D logó. Ezek a térből kiemelkedő 3D logók készülhetnek habszivacsból vagy akár keményebb műanyagból is, mindegyikkel kiváló hatást érhetünk el. Megfelelő minőségű festékkel kezelve kül és beltéren egyaránt időtálló választás lehet. A plasztikus habszivacs alkalmas bonyolultabb formák megvalósítására és térbeli betűk, feliratok megjelenítésére egyaránt.

A 3D logó vitathatatlan előnye, hogy led világítással beépítve nagyon minőségi és feltűnő cégtábla készííthető. Egy világító logó doboz, vagy világító betűvel kirakott homlokzat magas minüséget kölcsönöz bármilyen üzletnek. A világító logó készülhet műanyagból, plexiből, vagy akár fémből is. 

3d logó, plasztika
3d logó, led logó, világító logó
cégtábla, habbetű

Kapcsolat

+36 70 317 1139

info@dekorpartner.hu