Dekormatricázás

Dekorfólia

Dekorációs fólia - Falmatrica

Dekorációs fóliáinkkal szinte bármilyen felület felöltöztethető. Létezik hosszú időre tervezett dekorációs fólia, de visszaszedhető dekorfóliával akár átmeneti dekoráció is kivitelezhető.

Falmatrica - padlómatrica

Matricákkal bármely nagyobb felület dekorálható. A dekormatricázás iroda, üzlet, vagy egy bevásárlóközpont nagyobb felületén értékes és látványos lehetőséget biztosít, ha a cégünkről profi benyomást szeretnénk kialakítani, erősíteni. A padlómatrica, falmatrica, bútormatrica, dekorációs matrica és a dekormatricázás tetől talpig felöltözteti cégünket.

Dekorfóliázás, vagy matricázás? Bízza ránk!

Matricázás által minden felületet használhatunk a céljainkra dekorációs matricákkal. Padló, fal, lépcső, ajtó segíthet cégarculatának közvetítésében, vagy egy időszakos reklámkampány megjelenítéséban. A dekormatrica tartós díszítés is lehet, de ha csak rövidebb időről van szó, akkor érdemes visszaszedhető fóliában gondolkodni, a nyom nélkül eltávolítható a felületről.

A matricázás tekintetében a magasság sem akadály, állványzattal, vagy emelőkosaras  autóval akár toronyházak külső dekorációja is megoldható!

Dekorációs fólia

Az ablakaink üvegfelülete látványos dekorációs elem is lehet. A dekormatrica kirakatok, irodák ablakan is lehetőséget nyújt látványos dekoráció, vagy akár reklám kihelyezésére. Az ablakaink üvegfelülete látványos dekorációs elem is lehet. Kirakatok, irodák ablakai lehetőséget nyújtanak látványos dekorációs matrica, vagy akár reklám kihelyezésére is. Dekorációs fólia nyomtatással képekkel, reklámokkal gazdagíthatjuk üzletünk, irodánk megjelenését. 

Dekorfólia, vagy matricázás? Bízza ránk!

Ha átlátszatlan fóliát választunk, azzal a belátás mellett a bejutó fény mennyiségét is csökkentjük, ezért olyan helyen lehet hasznos, ahol szeretnénk elkerülni vagy lecsökkenteni a közvetlen napfény hatásait.
Ha szeretnénk megtartani a helyiség természetes megvilágítását, de mindemellett képpel, vagy grafikával öltöztetnénk fel a külsőt, leghetőség van un. one way vision dekorfólia használatára, ami a külső oldaláról a nyomtatott dekorációt teszi láthatóvá, belülről pedig csupán minimálisan gátolja a kilátást. Ennek a megoldásnak megint csak sajátossága, hogy a világosabb oldalról tekintve fejti ki betekintésgátló hatását, ezért megváltozott fényviszonyok esetén a grafika láthatósága és a betekintésgátlóhatás is megváltozhat.
Nyomtatásról, dekorációs nyomtatásról bővebben a printnyomda.hu nyomdai weboldalunkon tud tájékozódni

Fólia kivágás

Az ablakfólia nem csak önmagában, mint fény- vagy hővédő fólia, esetleg nyomtatva gazdagíthatja az épület megjelenését, hanem kivágva is látvnyos. Logókat, betűket kivágva cégtáblaként is funkcionálhat, vagy különféle formákkal dekorálhatjuk, szabhatjuk személyre üvegfelőleteinket.

A fóliakivágás nem csak mint külső dekorációs elem elterjedt, hanem a modern, üvegfelületekkel, üvegfalakkal elválasztott beltereken is hasznos funkciókat tölthet be. Irodaépületek belsejében gyakori, hogy a természetes fényviszonyok érdekében üvegajtókkal és üvegfalakkal választják el a teret, ami bizonyos helyzetekben könnyen balesetveszélyessé is válhat. Ezért sok esetben előírás is, hogy csíkokkal, feltünő elemekkel szükséges jól láthatóvá tenni az üveg térelválasztókat.

lépcsómatrica
uzletdekoráció, falmatrica, bútormatricázás

Kapcsolat

+36 70 317 1139

info@dekorpartner.hu