Biztonsági fólia

01
Biztonsági fólia

Betörés elleni ablakfólia

A biztonsági vagy betörésvédő fólia láthatatlan védelmet nyújt ablaka vagy kirakata számára. A biztonsági fóliát a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) és a rendőrségi is ajánlja.

Betörésvédő fólia

Az ultraerős biztonsági ablakfólia láthatatlan védelmet nyűjt akár szándékos, akár véletlen ablakbetörés ellen is. A biztonsági fólia rendkívül erős kivitelének köszönhetően amellett, hogy megnehezíti a behatolást, véletlen törés esetén egyben tartja az akár szilánkokra tört ablaküveget is, ezzel megelőzve a szilánkok okozta sérüléseket. 

Biztonsági vagy betörésvédelmi fólia? Bízza ránk!

Persze gyakori közhely, hogy ha tapasztalt bűnözők  valahova be akarnak jutni, oda bejutnak. De egy tapasztalt bűnöző számára egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tud behatolni a kiszemelt helyszínre. A biztonsági, vagy betörésvédő fólia képes ezt az időt jelentősen megnövelni.  Persze egy betörésvédelmi vagy biztonsági fólia önmagában nem jelent áthatolhatatlan akadályt, de annyival megnehezítheti a bejutást, hogy már ne legyen érdemes folytatni a próbálkozást, kockáztatva a riasztó által értesített biztonsági szervek érkezését.

Az üvegrétegek közé gyárilag gyakran tesznek biztonsági fóliát, de ezek minősége változó. Az ilyen előre beépített biztonsági fóliák minősége sajnos az üveg törése nélkül nem ellenőrizhető, ezért mindenképp javasolt betörésvédelmi fólia utólagos telepítése is. A hatékonyság érdekében az utólagosan telepített biztonsági fóliák mindíg az üvegfelületek belső oldalára kerülnek, pontosabban a várható behatolással ellentétes oldalra.
Az utólagosan telepített biztonsági főliák mellett szól, hogy ezek cseréje szükség esetén az üveg cseréje nélkül könnyen megoldható.

Biztonsági vagy betörésvédelmi fólia? Bízza ránk!

Balesetvédelmi fólia

Ablakfóliával nem csak szándékos betörés ellen védekezhetünk, hanem erős szakítószilárdságának köszönhetően a betörésvédelmi fólia a véletlen balesetek ellen is kiválóan véd, mivel megakadályozza a szilánkok szétrepülését, egyben tartva a törött ablakfelületet.
Emiatt olyan épületbelsőkben, ahol a térelválasztást üveg felületekkel oldották meg a nagy tér érzetének és a természetes fény szabad bejutásának érdekében, ezeket balesetvédelmi okokból kötelező lehet látható fóliával észrevehetővé tenni.

Biztpnsági és betörésgátló fóliázásban partnerünk az afolia.hu

autómatrica, autófólia, járműfólia, autómatricázás
ablakfóliázás
üvegfóliázás, ablakfóliázás

Kapcsolat

+36 70 317 1139

info@dekorpartner.hu